De vernieuwde Mitsubishi Space Star

De vernieuwde Mitsubishi Space Star

Geschreven door: admin

19 jan, 2016

Binnenkort te vinden in onze showroom: de geheel vernieuwde Mitsubishi Space Star. Bij de nieuwe Space Star valt er te kiezen uit 5 verschillende uitvoeringen met ieder 5 zitplaatsen, ieder geleverd met vijf jaar garantie en vijf jaar mobiliteitsservice in heel Europa. Ook zijn er twee nieuwe kleuren: Wine Red en Sunrise Orange.

Het nieuwe design is 8,5 cm langer dan zijn voorganger, wat de aerodynamica en de luchtgeleiding ten goede komt. De neus is gestroomlijnd met een nieuwe bumper en is leverbaar met Bi-Xenonkoplampen met LED-stadslicht. De dakspoiler is compacter gemaakt voor een lagere luchtweerstand en heeft een geïntegreerd derde remlicht.

De Entry-versie is verkrijgbaar van € 9,990,- en is uitgerust met zes airbags, Hill Start Assist en buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur.

De Cool+-uitvoering met onder meer airconditioning en centrale vergrendeling.

De Intense-uitvoering biedt daarbij lichtmetalen 14” velgen, LED-achterlichten en een stuurwiel en versnellingspook die met leder zijn bekleed.

De versie Intense+ voegt Bi-Xenonverlichting, het Keyless Operation System (KOS), een Bluetooth carkit en DAB+-radio daar aan toe.

De Instyle ten slotte biedt ook nog het nieuwe navigatiesysteem, Cruise Control en 15” lichtmetalen velgen.

Kijk voor meer informatie, afbeeldingen en video op de website van Mitsubishi.