AUTO ONDRHOUD PLAN VOOR IEDEREEN

Auto-de-boer-aop

AUTO DE BOER ONDERHOUD PLAN

Bespaar tot wel € 300,- per jaar op uw ( privé of zakelijke) auto onderhoud met dit unieke auto onderhoud plan van Auto de Boer Franeker.

Baalt u er ook ieder jaar weer zo van? U brengt uw auto weg voor de jaarlijkse beurt met verplichte APK. U verwacht geen problemen, de auto rijdt immers prima?

Maar toch kunnen de kosten behoorlijk oplopen en voor onaangename verrassingen zorgen. Met het Auto Onderhoud Plan bij Auto de Boer is dit verleden tijd!

VUL UW KENTEKEN IN EN ONTDEK HOEVEEL U BESPAART…

Onze tweedehands auto’s zijn erg scherp geprijsd en je kunt vaak al een tweedehands auto verkrijgen vanaf ongeveer €3.500. Deze hebben veelal een bouwjaar van begin 2000. We beschikken ook over vrijwel nieuwe Mitsubishi’s occasions en andere tweedehands auto’s. Zo hebben we regelmatig auto’s met een zeer recent bouwjaar met weinig kilometers op de teller, maar wel een scherpe prijs. Het ligt er dus aan wat u wenst aan te schaffen, maar Auto de Boer beschikt in ieder geval over genoeg opties voor de meest denkbare scenario’s.

Auto de Boer is gevestigd in de Leeuwarden en Franeker (Friesland). We beschikken in beide plaatsen over een ander aanbod occassions. Kom gerust eens langs om de occasions te bekijken of neem contact met ons op als u meer informatie wenst te ontvangen

WAT IS HET AUTO ONDERHOUD PLAN?

Met het Auto Onderhoud Plan zorgt u ervoor dat uw auto jaarlijks zijn benodigde onderhoud krijgt voor een vast laag bedrag per maand.

Auto onderhoudskosten zijn een grote ergernis voor autobezitters. U weet namelijk nooit waar u aan toe bent.

Er zijn kosten voor zaken als:

 • Slijtage onderdelen zoals banden en remmen
 • Onderhoud zoals APK, grote- en kleine beurt
 • Uurloon voor de uitvoering van de werkzaamheden

Het vervangen van onderdelen en zaken als banden zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals rijgedrag, aantal kilometers en leeftijd van de auto. Dat maakt het moeilijk deze kosten exact te voorspellen.

SPREID UW KOSTEN

Maar de vaste kosten van bijvoorbeeld een grote beurt en APK keuring zijn wel te voorspellen. En dat hebben we voor u vertaald naar een laag maandbedrag wat precies is berekend op uw auto. Zo spreidt u de kosten over een heel jaar en krijgt u geen onaangename verassingen aan de balie.

Tijdig en goed onderhoud aan de auto verkleint de kans op onverwachte problemen. Hierdoor zal de waarde van de auto minder snel afnemen en is de auto milieuvriendelijker.

Met het Auto Onderhoud Plan bij Auto de Boer hoeft u zich geen zorgen meer te maken over (te) hoge rekeningen!

AUTODEBOER-SERVICE-100

WELKE KOSTEN WORDEN GEDEKT MET HET AUTO ONDERHOUD PLAN?

Het onderhoud plan dekt onder andere de grote en de kleine beurt, evenals de APK, zomercheck, wintercheck, het bijvullen van vloeistoffen (olie, ruitenwisser en koelvloeistof) en het vervangen van lampjes. Het onderhoudsplan dekt daarnaast ook zaken zoals pechhulp door heel Europa, vervangend vervoer en een haal- en brengservice voor de auto. Zo houden we de auto netjes aan de gang!

WAAROM KIEZEN VOOR AUTO ONDERHOUD PLAN?

 • Grote beurt en/of kleine beurt inbegrepen
 • APK-Keuring inbegrepen
 • Inclusief 24/7 Pechhulp door heel Europa
 • Zomer- of wintercheck voor de vakantie
 • Vervangen kapotte exterieur verlichting
 • Winter/ Zomerbanden wisselen (optioneel)
 • Uw auto wordt goed en regelmatig onderhouden
 • Vervangend vervoer zodat u nooit zonder auto zit
 • Haal- & brengservice
 • Besparing tot € 300,- per jaar op onderhoud
 • Betere kostenspreiding door een vast maandbedrag
 • En het is Maandelijks opzegbaar!
autodeboer-auto-onderhoud-plan

WAT DEKT HET AUTO ONDERHOUD PLAN NIET?

Zaken zoals vervanging van slijtage onderdelen van bijvoorbeeld banden, distributieriem, remmen, schade door ongevallen en schade door vandalisme dekt het onderhoudsplan niet, tenzij specifiek anders aangegeven. Verder is het auto onderhoudsplan uit te breiden met extra services zoals het monteren van winter/zomerbanden. Zo heeft u al uw onderhoud geregeld voor een vaste lage prijs per maand!

Vragen over het Auto Onderhoud Plan?

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe kan het onderhoudsplan voor mij zo voordelig zijn?

* Omdat het onderhoud van uw auto goed en regelmatig wordt uitgevoerd, wordt op de kosten voor pechhulp fors bespaard. * Omdat ervaren eerste monteurs efficiënt aan uw auto werken, wordt op uren bespaard. * Omdat Auto Onderhoud Plan voor u een laag uurtarief hanteert. * Omdat het aantal deelnemende auto’s bij Auto Onderhoud Plan bekend is, kunnen de te gebruiken onderdelen groot worden ingekocht. Het geeft ons de mogelijkheid snel te anticiperen, waardoor we kosten voor u kunnen besparen. * Omdat Auto Onderhoud Plan onder andere met automatische incasso werkt, zijn er weinig tot geen overheadkosten. * Omdat Auto Onderhoud Plan weinig geld aan adverteren besteedt.

Hoe lang zit ik aan het Auto Onderhoud Plan vast?

U kunt onbeperkt aan Auto Onderhoud Plan deelnemen. Het eerste jaar is een vast gegeven en wordt daarna per jaar verlengd. Met uitzondering van het eerste jaar heeft u altijd de mogelijkheid het abonnement op het onderhoudsplan op elk moment te beëindigen. Heeft u een negatief saldo, dan vult u het tekort aan. Echter, u betaalt nooit meer dan de maandbedragen van één jaar tezamen.

Ik heb een andere auto gekocht. Wat nu?

Het onderhoudsplan wordt naar uw nieuwe auto overgezet. Vervolgens nemen wij contact met u op om de voorwaarden met u te bespreken. Tevens kunt u ervoor kiezen het onderhoudsplan te laten beëindigen.

Met wie heb ik een overeenkomst als ik kies voor Auto Onderhoud Plan?

De autogarages die bij Auto Onderhoud Plan zijn aangesloten, hierna Auto Onderhoud Plan Partner, nemen auto’s in onderhoud tegen een vooraf afgesproken vaste prijs zoals op de website van Auto Onderhoud Plan staat vermeld. U maakt een keuze bij welke aangesloten Auto Onderhoud Plan Partner u het onderhoudsplan voor uw auto onderbrengt. Met deze Auto Onderhoud Plan Partner sluit u een overeenkomst af.

Hoe is de pechhulp geregeld?

De meeste autobedrijven in het Auto Onderhoud Plan werken nauw samen met AA-team. AA-Team is geen verzekeraar maar een zelfstandige en onafhankelijk onderneming die bij pech en berging bemiddelt. AA-Team onderscheidt zich van de concurrentie door met lokale ondernemers zowel een landelijk als een Europees netwerk te creëren. In sommige gevallen kiest het autobedrijf voor een andere pechhulp dienstverlener, zoals Carteam Mobiliteitsservice, Bosch Car Service Pechhulp of AutoFirst Mobiliteitsgarantie. Het autobedrijf waar u bent aangesloten, maakt u dit kenbaar. Voor de voorwaarden kunt u bij het autobedrijf of de desbetreffende pechhulp dienstverlener terecht. U kunt gebruik maken van pechhulp na ontvangst van uw pechhulp pas. Deze wordt u uiterlijk 14 dagen na aanmelding per post toegezonden.

Wanneer vindt de maandelijkse incasso plaats?

Iedere maand op de 21e wordt de automatische incasso verwerkt. De maandbijdrage wordt doorgaans 3 tot 4 dagen later middels deze incasso door de autogarage, waar u het onderhoudsplan heeft afgesloten, automatisch afgeschreven. Indien de 21e in het weekend en/of op een feestdag valt wordt de incasso verwerkt op de laatste werkdag voorafgaand. Ook dan wordt 3 tot 4 dagen later de bijdrage afgeschreven.

Hoe werkt het beëindigen van het onderhoudsplan?

Na het eerste jaar kunt u uw onderhoudsplan maandelijks opzeggen. Op het moment van beëindiging wordt gekeken welke kosten voor uw auto zijn gemaakt en wat u aan maandelijkse bijdragen heeft betaald. Indien het saldo negatief is, vult u het te weinig betaalde aan. U betaalt nooit meer bij dan de gemaakte kosten en het maximaal aan maandtermijnen van het lopende abonnementsjaar. Om uw Auto Onderhoud Plan te beëindigen neemt u contact op met het autobedrijf waar uw onderhoudsplan loopt.

Blijft de fabrieksgarantie van mijn auto bestaan?

Ja, de fabrieksgarantie van uw auto blijft volledig gehandhaafd. Uw auto wordt volgens de eisen van de fabrikant onderhouden en er worden auto-onderdelen van goede kwaliteit gebruikt. Indien nodig handelen wij voor u de garantieformaliteiten af. Hierdoor hoeft u niet onnodig heen en weer te reizen. Alles geschiedt volgens de Europese richtlijnen.