AUTOVERHUUR FRANEKER

AUTO HUREN IN FRANEKER

U heeft geen auto, maar er wel één nodig voor een dag(deel), een weekend of toch iets langer. Auto de Boer verhuurt vanuit Franeker auto’s in samenwerking met Autohopper.

Een auto huren bij Autohopper voor vakantie of een verhuizing doet u eenvoudig via de website van Auto de Boer Franeker. Maar ook een auto huren voor een dagje weg is bij ons geen probleem. U huurt al een auto vanaf slechts 25 euro per dag.

U heeft de keuze uit een breed wagenpark met nieuwe auto’s die standaard na 18 maanden worden vervangen. Alleen de verhuiswagens gaan iets langer mee. Ook zijn de huurauto’s van alle luxe en gemakken voorzien zoals standaard airco en audio installatie.

Ook hebben al onze auto’s 5 deuren zodat u altijd gemakkelijk in- en uit kunt stappen als u met meerdere personen bent. De auto’s worden ten alle tijde schoon, netjes en schadevrij meegegeven.

UW HUURAUTO?

Auto huren? Ontdek ons aanbod op Autohopper!

autodeboer autohopper

AUTOVERHUUR IN SAMENWERKING MET AUTOHOPPER

Door ons uitstekende samenwerking met autoverhuurorganisatie Autohopper hebben wij voor al uw plannen waarbij u tijdelijk een auto nodig heeft, voor u de oplossing. Loop gerust eens bij ons binnen in Franeker.

Heeft u aan bakwagen nodig voor een verhuizing? Of een bestelbus om uw nieuwe meubels op te halen? Voor iedere klus huurt u bij ons een passende auto. Bekijk de mogelijkheden of neem contact op bij vragen. We helpen u graag verder!

 

autodeboer autohopper
auto-verhuur-Franeker

DIT IS AUTOVERHUUR BIJ AUTO DE BOER FRANEKER

  • De auto’s zijn echt hagelnieuw
  • Rijden maximaal 18 maanden (verhuisbusjes iets langer)
  • Zijn zeer luxe uitgevoerd en altijd voorzien van airco en radio/Cd-speler.
  • U kunt bij ons rekenen op glasheldere voorwaarden
  • Hoe langer u de auto huurt, hoe goedkoper de huurprijs per dag (en de huurprijzen zijn al aantrekkelijk laag!)
  • U vindt ons op een goed bereikbare plek in Franeker Friesland.
Zakelijke en particulier huren auto de boer

AUTO VERHUUR VOOR IEDEREEN

Het maakt niet uit voor welk doel u de auto wilt huren. Onze autoverhuur is er voor iedereen, van zakelijk rijder tot particulier. Wel vraagt u als zakelijke rijder een iets andere dienstverlening van ons dan als u privé een auto wilt huren, en visa versa. Zo kan het zijn dat u een grotere auto of een diesel nodig hebt.

De auto’s die wij voor u in ons wagenpark voor de autoverhuur hebben staan zijn stuk voor stuk representatieve wagens.

Zakelijke en particulier huren auto de boer
voorkant_bakwagen

ZAKELIJK AUTO HUREN

Wilt u zakelijk een bedrijfswagen huren, dan verwacht u natuurlijk een net iets andere dienstverlening dan bij een particuliere klant. Bij auto de Boer doen we er alles aan om een auto exact naar uw wensen voor u te regelen. Onze auto´s worden doorgaans al na 12 maanden vervangen, bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijdt u altijd in een representatieve, nette en schadevrije auto.

Als u zakelijk uw bedrijfsauto of busje huurt, zorgen wij ervoor dat op alle facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo komt u nooit voor problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling te staan.

Heeft u tijdens de looptijd van uw contract vragen? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Loop ook gerust even binnen als u in de buurt van Franeker bent. We nemen graag alle opties met u door onder het genot van een heerlijke kop koffie of cappuccino.

 

  • U krijgt altijd de nieuwste bedrijfswagens, luxe uitgevoerd
  • Inclusief pechhulp of vervangend vervoer
  • U krijgt altijd maatwerk oplossingen
  • Wij bieden u messcherpe tarieven
Auto-huren-in-Franeker-Autohopper-autoverhuur

WAT KOST EEN AUTO HUREN?

Gemak en scherpe prijzen, dat is waar Autohopper voor staat. Daarom is een auto huren bij ons als partner van Autohopper al mogelijk vanaf 25 euro per dag. Voor dat bedrag rijd u een nieuwe auto die nooit ouder is dan 18 maanden. De meeste van onze auto’s worden zelfs al bij 12 maanden vervangen. Een compacte hatchback huurt u dus al vanaf 25 euro. Een middenklasser vanaf 45 euro. Naast personenauto’s hebben we ook meerdere bestelwagens en verhuisauto’s variërend van € 54 tot 119 euro per dag voor onze grootste verhuiswagen met maar liefst 20m3 laadruimte. Deze prijzen zijn inclusief BTW en Verzekering.

g3_voorkant_2

LANGERE TIJD EEN AUTO NODIG?

Heeft u toch voor een langere periode een auto nodig maar loopt u tegen de financiering aan? Kijk dan eens bij onze financieringsmogelijkheden of ontdek de mogelijkheden om een auto te leasen. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie. We helpen u graag op weg.

g3_voorkant_2

Meer te weten komen over onze autoverhuur?