VAN PECHHULP TOT GROTE REPARATIES

autodeboer-schade-herstel

SCHADE AAN UW AUTO

Gelukkig daalt het aantal ongelukken in Nederland ieder jaar. Dit betekent echter niet dat ongelukken niet meer voorkomen. Naast een goede verzekering biedt Auto de Boer dan ook een volledig programma aan schadeherstel mogelijkheden aan

autodeboer-schadeherstel

SCHADEHERSTEL BIJ AUTO DE BOER

Door goede contacten met verzekeraars, schade-experts, schadebedrijven en demontagebedrijven kunnen wij een belangrijke rol voor u spelen in de afhandeling van het schadedossier. Verzekeraars hebben namelijk wel eens andere belangen dan alleen de uwe en sturen u daardoor vaak direct door naar een door hun gekozen bedrijf.

Ons advies: raadpleeg altijd eerst Auto de Boer met de schade aan uw auto. Wij zullen deze altijd met de juiste kwaliteit op een vertrouwde manier behandelen met originele onderdelen van Mitsubishi of andere merken.

autodeboer-schadeherstel
AUTODEBOER-RUIT-HERSTEL

RUITSCHADE AAN UW AUTO?

Dan kunnen wij dat repareren. Het voorruit van uw auto krijgt nogal wat te verduren, en het is dan ook niet gek dat er een behoorlijke kans op ruitschade is. Meestal is dit oppervlakkige schade, maar ook al te vaak blijft er een ster achter in de ruit na een harde tik. Door het rijden met de auto en temperatuurwisselingen kan zo’n ster in de ruit uitscheuren. Deze scheur vindt zijn pad telkens verder totdat hij een zijde van het ruit bereikt. Dit kan tot gevaarlijke

AUTODEBOER-RUITSCHADE

STER IN HET RAAM REPAREREN

Auto de Boer kan voor zowel een sterretje als een scheur in de voorruit een oplossing bieden. In het eerste geval is een sterreparatie de oplossing. Deze wordt door veruit de meeste verzekeraars vergoed vanaf een WA+ verzekering. Vaak is er ook geen sprake van een eigen risico of no-claim verlies bij deze reparatie. In het tweede geval zit er niets anders op dan de voorruit te vernieuwen. Ook deze reparatie kunnen wij snel en vakkundig voor u uitvoeren. In dit geval is er vaker sprake van een eigen risico.

AUTODEBOER-RUITSCHADE