VRAAG DIRECT EEN APK AAN

Auto onderhoud in Franeker voor alle merken.

AUTO DE BOER: EEN VERTROUWD ADRES VOOR UW APK FRIESLAND

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een keuring die voor elke auto verplicht is. Door uw auto periodiek te keuren bent u er zeker van dat u elke dag weer veilig de weg op gaat. Auto de Boer, gevestigd in Friesland, is een RDW-erkend APK-bedrijf. U kunt er dan ook van op aan dat onze APK-keurmeesters gedegen werk leveren voor een eerlijke prijs: 49 euro voor benzine en 59 euro voor diesel. Ook uw auto APK laten keuren bij Auto de Boer? Neem dan contact op met onze medewerkers in Franeker, of plan direct een afspraak online.

autodeboer-kwaliteit

KWALITEIT VOOROP

Een APK kan spannend zijn, vooral vanwege mogelijke dure reparaties. Daarom is het belangrijk om een vertrouwde garage voor uw APK te kiezen, waar geen onverwachte kosten zullen opduiken. Bij Auto de Boer krijgt u nooit zomaar een hoge rekening voorgeschoteld. Als we tijdens de APK een probleem ontdekken nemen we eerst contact met u op voor een prijsopgave. Dat is een belofte!

autodeboer-kwaliteit
auto APK Franeker.

ALLE MERKEN WELKOM

Elke auto is bij Auto de Boer welkom voor onderhoud en APK. In het bijzonder zijn wij als Mitsubishi-dealer natuurlijk gespecialiseerd in Mitsubishi. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in Hyundai en alle andere Aziatische merken.

Tip: laat u bij de APK ook een onderhoudsbeurt uitvoeren dan is de APK een stuk voordeliger of zelfs helemaal gratis! Kom langs en ervaar het zelf.

‘Second opinion’ van een eerder uitgevoerde APK?