IS UW AUTO AL GECHECKT?

autodeboer-grote-beurt

IS UW AUTO TOE AAN EEN GROTE BEURT?

Het niet tijdig onderhouden van uw auto kan potentieel gevaarlijke situaties veroorzaken. Daarom is het essentieel om uw auto regelmatig te laten controleren. Tijdens de grote onderhoudsbeurt bij Auto de Boer in Friesland inspecteren onze ervaren monteurs uw auto op alle cruciale punten. Hierbij wordt de motorolie ververst, filters vervangen, en worden diverse vloeistoffen bijgevuld.

Een grote beurt, ook wel grote onderhoudsbeurt genoemd, is een jaarlijkse, tweejaarlijkse of kilometerafhankelijke inspectie van uw auto. In tegenstelling tot een kleine beurt, worden tijdens de grote beurt alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Zo worden vloeistoffen, remmen en banden, maar ook zaken als verlichting en ruitenwissers gecheckt. Naast standaard taken zoals olie verversen en het vervangen van het oliefilter, kunnen aanvullende onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden nodig zijn. Bij Auto de Boer gaan we echter pas aan de slag nadat u daar toestemming voor heeft gegeven

HEEFT UW AUTO EEN GROTE BEURT NODIG?

autodeboer-grote-beurt-kosten

KOSTEN GROTE BEURT

De kosten van een grote beurt zijn afhankelijk van het type auto en de kilometerstand. In het onderhoudsboekje kunt u exact zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Eén ding is zeker. Bij Auto de Boer in Friesland komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

autodeboer-grote-beurt-kosten