Nieuws Over ons

Bandenservice

Bandenservice van AutodeBoer

Is uw band lek of is het tijd om uw banden te balanceren? AutodeBoer uit Franeker biedt u volledige bandenservice aan. Bij een lekke band stellen wij na inspectie vast of de band vervangen moet worden of nog te repareren is. Ook kunt u uw banden laten balanceren. Na het balanceren zijn trillingen aan het stuur en in de ophanging veelal verholpen.

Bandenspanning op peil houden

Het is belangrijk om met de juiste bandenspanning de weg op te gaan. Hiermee voorkomt u onnodige slijtage en rijdt uw auto zuiniger en veiliger. Naast het vullen met lucht is het ook mogelijk om autobanden te vullen met stikstof. Het voordeel van stikstof is dat uw autobanden langer op de juiste bandenspanning blijven.

Vragen over onze bandenservice? Bel op 058 288 21 88
Neem contact op

Zomerbanden en winterbanden

Elk seizoen heeft zijn eigen kenmerken. Naast het juiste profiel op uw banden en de juiste bandenspanning is het raadzaam om in verschillende weersomstandigheden met de juiste banden te rijden. Winterbanden hebben namelijk andere eigenschappen dan standaard zomerbanden. Ons advies is om hierop niet te besparen. Zeker omdat het uw eigen veiligheid en dat van uw medeweggebruikers betreft. Met name in de winter is het verstandig om met winterbanden te rijden: een ongeluk zit in een klein hoekje. In Duitsland is het zelfs verplicht om in de winter met winterbanden te rijden.

© 2023 Autodeboer.nl | Sitemap | Disclaimer