AUTOLEASE IN FRIESLAND

AUTO LEASEN BIJ AUTO DE BOER

Rijden in een nieuwe Mitsubishi voor een vast bedrag per maand. Voor dat vaste bedrag heeft u geen omkijken naar uw auto. Alleen rijplezier dus. Het kan bij Auto de Boer. Door onze samenwerking met Friesland Lease kunnen wij u zeer scherpe tarieven aanbieden op onze nieuwe modellen van Mitsubishi. Leasen kan voor u als zakelijke rijder of privé.

 

Mitsubishi ASX 2023 white

Vragen over autolease?

Autodeboer-lease-overeenkomst

DE IDEALE SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

Auto de Boer heeft een samenwerking met Friesland Lease. Door het samenwerkingsverband met Friesland Lease, heeft Auto de Boer een partner gevonden die in alle gevallen de duurzaamste oplossing aanreikt op het gebied van mobiliteitsgebruik.

Friesland Lease is een ondernemende, innovatieve en duurzame organisatie die graag de samenwerking aangaat met regionale dealers. Friesland Lease is een betrouwbare partner voor Auto de Boer, omdat zij veel waarde hechten aan vijf waarden. Een van deze waarden is open en eerlijk. Door op een open en eerlijke manier samen te werken, blijven we trouw aan onszelf, aan elkaar en aan onze klanten.

Hierdoor weet u als ondernemer direct waar u aan toe bent en stuit u achteraf niet op verrassingen.

Mitsubishi ASX 2023 white

AUTOLEASE OF PRIVATE LEASE VOOR EEN VOORDELING TARIEF?

Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten te helpen aan de juiste autolease. Met Friesland Lease aan onze zijde is de garantie van een succesaankoop nog groter. Meer weten over de autolease service van Auto de Boer? Of wilt u een nieuwe Mitsubishi leasen? Onze medewerkers helpen u graag verder met uw zoektocht naar de geschikte auto. Kom voor gerust een keer langs in één van onze vestiging in Franeker.

Mitsubishi ASX 2023 white