BENIEUWD NAAR ONZE GARANTIE?

autodeboer-garantie

GARANTIE

Garantie zou een simpel voordeel moeten zijn voor de klant, maar helaas willen er soms nogal wat haken en ogen aan garantie zitten. Bij Auto de Boer in Franeker zijn zekerheid en tevredenheid speerpunten in onze manier van werken, en garantie heeft daar wat ons betreft dan ook alles mee te maken. Voor meer informatie of vragen over onze garantie kunt u altijd bellen naar één van onze specialisten of contact opnemen via het contactformulier.

Vragen over garantie?

autodeboer-garantie2

GARANTIE OP UW NIEUWE MITSUBISHI

Als officieel dealer van Mitsubishi is Auto de Boer natuurlijk ook uw aanspreekpunt voor alle garantiewerkzaamheden. De garantietermijn van elke nieuwe Mitsubishi is 5 jaar na eerste tenaamstelling (datum deel1). Op de elektrische I-MiEV geldt als enige model 3 jaar fabrieksgarantie, echter zijn alle EV-componenten wel voorzien van 5 jaar garantie. Het eerste en tweede jaar garantie zijn zonder kilometerbeperking. Daarna is een kilometermaximum van 100.000 km van toepassing.

De garantietermijn van 5 jaar is overdraagbaar naar de volgende eigenaar. Wanneer u dus een jonge Mitsubishi op het oog hebt, dan kunt u gebruikmaken van de fabrieksgarantie totdat de auto 5 jaar wordt.

autodeboer-garantie2
autodeboer-nieuwe-mitsubishi

12 JAAR ANTI-CORROSIEGARANTIE OP CARROSSERIEDELEN

Mitsubishi hanteert een anti-corrosie garantie 12 jaar op hun nieuwe modellen. Deze garantie krijgt u op het van binneuit roesten van delen van de carrosserie. Roest van binnenuit wil zeggen dat door onvolkomenheden in het gebruikte metaal van de carrosserie de roest is ontstaan. Om deze garantie te behouden is het noodzakelijk om periodiek een inspectie te laten uitvoeren en af te laten tekenen in het onderhoudsdossier. Kijk voor de voorwaarden in het servicepaspoort van de auto of bel ons voor meer informatie.