Nieuws Over ons

Home Kia occasions

Kia occasions

Bent u op zoek naar Kia occasions? Wij van Auto de Boer hebben een steeds veranderend assortiment zodat uw favoriete Kia er vroeg of laat altijd bij zit. Normaliter zijn we gespecialiseerd in het merk Mitsubishi waarvan we nieuwe en tweedehands auto’s verkopen. Maar ook voor andere merken hebben we een leuk assortiment waarbij we u kunnen helpen de juiste keuze te maken. Wanneer u hulp nodig heeft staat ons team altijd voor u klaar en bent u welkom in onze vestiging in Franeker.

Tweedehands Kia

We hebben meestal al knappe tweedehands auto’s vanaf €3.500,- Maar ook voor een tweedehands auto met een recenter bouwjaar bent u welkom bij ons. We bieden u niet alleen tweedehands auto’s van Kia aan, maar ook hebben we in ons assortiment merken zoals Toyota, Seat, Ford en meer! Wanneer u een mooie tweedehands auto op het oog hebt bent u bij ons altijd welkom voor een proefrit zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Onderhoud van uw Kia occasions

Ook voor onderhoud van uw Kia-occasion bent u welkom bij ons. We bieden u een aantal services zoals onze bandenservice, schadeherstel, de winter check of wanneer u voor de grote beurt moet. Wanneer er een mankement geconstateerd wordt die niet is aangegeven dan houden we de klant gelijk op de hoogte en doen we een passend voorstel om ook dat mankement te repareren. Bij Auto de Boer weet u altijd waar u aan toe bent, het is niet voor niks dat Auto de Boer al meer dan 50 jaar bestaat.

© 2023 Autodeboer.nl | Sitemap | Disclaimer