OP ZOEK NAAR PRIVATE LEASE?

Autodeboer-private-lease

PRIVATE LEASE BIJ AUTO DE BOER

Overweegt u private lease? Auto de Boer maakt het u makkelijk. Met private lease rijdt u een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Geen zorgen over onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Dat regelen wij voor u. U hoeft alleen nog maar te tanken. Het resultaat? Zorgeloos rijplezier. U kiest het model, wij zorgen voor de rest. Ruil die onverwachte kosten in voor voorspelbaarheid en comfort.

Uw droomauto is binnen handbereik, zonder grote eenmalige investering. Want waarom kopen als u kunt leasen? Rijdt u straks in die gloednieuwe Mitsubishi, zonder gedoe? Kies voor vrijheid, kies voor private lease bij Auto de Boer. Want uw rijplezier, dat is waar wij het voor doen. Bent u klaar om het zelf te ervaren? Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vragen over private lease?

autodeboer-hoe-werkt-private-lease

HOE WERKT PRIVATE LEASE?

Een private lease houdt in dat u een auto kunt rijden tegen een vast maandbedrag.  Hierbij is de auto niet in uw bezit. De private lease periode ligt tussen de 12 en 60 maanden. U betaalt dus maandelijks een vast bedrag en kunt zorgeloos autorijden. Na de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

In dit maandbedrag zitten alle kosten behalve de brandstof, wasstraat en eventuele verkeersboetes. U weet dus precies welk bedrag u per maand betaalt voor privé lease.

Voorbeelden van zaken waar u zich geen zorgen over hoeft te maken:

  • Onderhoud en reparaties
  • Afschrijving
  • Hulp bij pech
  • Nieuwe banden
  • Wegenbelasting
  • Vervangend vervoer bij schade of onderhoud

 

autodeboer-hoe-werkt-private-lease
autodeboer-specialist

SPECIALIST IN FRIESLAND

Autogarage de Boer heeft een samenwerking met Friesland Lease. Bij deze website kun je zelf je private lease samenstellen zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Friesland Lease Private Lease beschikt over een aantal punten die ook voor Auto de Boer gelden:

  • tevredenheid van klanten
  • geen kleine lettertjes cultuur
  • zekerheid bij autolease

 

autodeboer-specialist

PRIVATE LEASE OP MAAT

Heeft u specifieke wensen voor uw private leasecontract? Bij Auto de Boer snappen we dat. Daarom bieden wij maatwerk. Of het nu gaat om een Mitsubishi Space Star of een ander model, we stellen het leasecontract af op uw behoeften. Wilt u zelf de kosten berekenen? Geen probleem. Met onze handige tool heeft u in enkele klikken een duidelijk overzicht. Ontdek hoe aantrekkelijk private lease kan zijn. Een gloednieuwe auto, volledig afgestemd op uw wensen, wacht op u. Bent u klaar om de stap te zetten?

Probeer de berekenmodule op de site van Friesland Lease.