Vestiging Leeuwarden verhuisd naar Franeker

Vestiging Leeuwarden verhuisd naar Franeker

Geschreven door: Jeroen de Boer

22 apr, 2021

In de zomer van 2020 ontvingen wij het bericht dat Mitsubishi Motors Corporation zich terugtrekt uit Europa. Voor iedereen bij Auto De Boer een grote schok aangezien verreweg het grootste deel van de verkoop het merk Mitsubishi betreft. Als eigenaar van twee fantastische bedrijven in Leeuwarden en Franeker heb ik me daarna afgevraagd hoe ik op dit nieuws moest reageren. Begin 2021 heb ik de knoop doorgehakt en het besluit genomen om de vestiging in Leeuwarden te sluiten per 30 april 2021.

Gemakkelijk was dat besluit zeker niet, want het sluiten van een vestiging betekent ook dat je afscheid moet nemen van mensen. Gelukkig kunnen we Jaap Stob een plek bieden in Franeker en hebben we een aantal collega’s al van werk naar werk kunnen begeleiden. Daarnaast hopen we dat de anderen ook snel een passende baan vinden. Uiteraard staat voorop dat we het sluiten van de vestiging en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk willen laten verlopen.

Vanzelfsprekend willen we dat ook voor u als klant. Vandaar dit bericht waarin ik u graag meer vertel over het waarom van mijn keuze voor de sluiting van Auto de Boer vestiging Leeuwarden.

De hoofdstad biedt helaas geen ruimte voor ons om andere activiteiten te ontwikkelen, alle merken zijn er ruim vertegenwoordigd. In Franeker daarentegen doen we al jaren meer dan alleen Mitsubishi. Door de ontstane situatie heb ik daarom besloten om de focus te leggen op de Franeker vestiging en vanuit daar al onze klanten te bedienen.

Fans van het merk Mitsubishi Motors hebben wellicht al meegekregen dat het besluit om zich volledig terug te trekken uit de Europese markt, recent is heroverwogen. Begin maart kregen we bericht dat ze actief blijven in Nederland en in samenwerking met Groupe Renault een aantal modellen in Europa op de markt gaan brengen. Om te beginnen met de net gelanceerde Eclipse Cross PHEV.

Voor ons komt die heroverweging van Mitsubishi Motors als een volslagen verrassing. Helaas hebben wij inmiddels onomkeerbare besluiten genomen, waaronder de verkoop van de bedrijfslocatie.

Wat blijft? Het plezier van zekerheid!

Auto de Boer biedt al meer dan 50 jaar het plezier van zekerheid, garantie, merkonderhoud en kwaliteit. U kunt ervan op aan dat we in Franeker hetzelfde bieden als in Leeuwarden:  Zo blijft Jaap Stob uw eerste aanspreekpunt. De aandacht voor onze klanten verandert niet. Onze extra service, denk aan de mobiliteitsgarantie, blijft. En ook de updates van de software en navigatie voor uw Mitsubishi.

Blijft u ook? Wij zouden het ontzettend leuk vinden als u naar Franeker komt voor dezelfde ervaring als in Leeuwarden én het plezier in zekerheid.

Maak een afspraak of boek een onderhoudsbeurt en laat u verrassen door het team Auto De Boer Franeker. Als dank bieden we u bij uw afspraak graag iets extra’s.

Team Franeker staat voor u klaar

Ook in de toekomst staan wij dus graag voor u klaar. Wij blijven u trouw op dezelfde kernwaarden die al jaren goed bij ons passen; betrouwbaarheid, vertrouwen, plezier en zekerheid. Alles wat wij aanbieden doen wij met deze kernwaarden in onze gedachten, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Graag tot ziens in Franeker!
Namens Team Auto De Boer, Jeroen de Boer