Maak kennis met Auto de Boer op de Auto-Expo Friesland

Maak kennis met Auto de Boer op de Auto-Expo Friesland

Geschreven door: admin

21 sep, 2015

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september vindt de Auto-Expo Friesland plaats in de WTC EXPO in Leeuwarden. De Auto-Expo Friesland staat bol van de primeurs. Iedere dealer presenteert een etalagemodel. Dit jaar presenteren wij met  volle trots de Mitsubishi Outlander PHEV; een tweede generatie plug-in hybride. De auto is comfortabel, ruim van binnen en het design van de Outlander PHEV straalt kracht en verfijning uit. Bovenop dit alles profiteren zakelijke rijders met een Outlander PHEV nog tot en met 31 december 2015 van 7% bijtelling.

Auto-Expo Friesland

Auto-Expo Friesland is een nieuw evenement uit de koker van NDC mediagroep, georganiseerd in samenwerking met de autodealers uit Friesland – waaronder Auto de Boer. Het evenement is het Noord-Nederlandse antwoord op het ‘geweld’ dat jaarlijks in de Amsterdamse RAI plaats vindt. Gedurende het derde weekend van september wordt de WTC-Expo in Leeuwarden geheel getransformeerd tot een ware autobeleving en staat daarmee in de agenda van vele autoliefhebbers- en zoekers. De entree en het parkeren voor de auto vierdaagse zijn beide gratis.

Openingstijden Auto-Expo FrieslandMitsubishi Outlander PHEV
Donderdag 24 september: 14.00 – 21.00 uur
Vrijdag 25 september: 14.00 – 21.00 uur
Zaterdag 26 september: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 27 september: 10.00 – 17.00 uur

Maak een proefrit

Via de website van de Auto-Expo Friesland kunt u voor 45 minuten een auto reserveren. U hoeft alleen uw gegevens door te geven en de dag en tijd waarop het u het beste uitkomt. U krijgt daarna nog bericht of je reservering mogelijk is. Zo ja, dan is uw plek gegarandeerd.

Proefrit aanvragen

Aankomend weekend geen tijd voor een proefrit?

Mocht u geen tijd hebben het betreffende weekend, of is zo’n event u te druk, dan kunt u ook gewoon de rest van het jaar bij ons op locatie voor een proefrit terecht.

Let op: a.s. zaterdag zijn onze vestigingen gesloten i.v.m. de Auto-Expo.