MITSUBISHI DEALER

De Mitsubishi-modellen van 2023.

DE NIEUWSTE MITSUBISHI MODELLEN BIJ AUTOBEDRIJF DE BOER FRANEKER

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Bezoek Auto de Boer en ontdek de nieuwste Mitsubishi-modellen. Proef de innovatie met de nieuwe generatie ASX, een perfecte mix van stijl, comfort en techniek. Of kiest u liever voor de vertrouwde Space Star? Deze compacte, maar ruime stadsauto zal u niet teleurstellen.

Of ervaar de kracht van duurzaam rijden met de Eclipse Cross PHEV, de plug-in hybride die elegantie combineert met efficiëntie. Bij Auto de Boer kiezen we voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Uw nieuwe auto wacht op u in onze showroom. Bent u klaar voor de volgende stap in uw rij-ervaring? Neem direct contact op of kom langs!

NIEUWE MITSUBISHI MODELLEN

Mitsubishi Space Star wit.

SPACE STAR

Mitsubishi eclipse cross phev

ECLIPSE CROSS PHEV

Mitsubishi ASX 2023 white

ASX

Auto laten financieren.

AUTOFINANCIERING EN LEASE

Financiering nodig om die prachtige auto te kopen? U droomt ervan, Auto de Boer realiseert het. Geld speelt een belangrijke rol, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Wij staan klaar om u door elke stap van uw financieringsaanvraag te leiden, van advies tot afsluiting. En, er zijn meerdere mogelijkheden. Denk aan autolease. Vaak een uitstekende keuze voor persoonlijk gebruik. Maar, het is geen one-size-fits-all. Daarom bieden wij een op maat gemaakte oplossing, perfect passend bij uw behoeften.

Bij Auto de Boer willen we dat u geniet van uw nieuwe auto, niet dat u zich zorgen maakt over de financiering.  Zo kunt u de kosten spreiden en uw maandbudget beheersbaar houden.

Lees meer over autolease bij Auto de Boer en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw autodromen waar te maken. Laat Auto de Boer de sleutel tot uw droomauto zijn. Vraag nu om vrijblijvend advies en ontdek uw mogelijkheden.

Auto laten financieren.