HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

occasion kopen in Franeker.

GOEDE SERVICE IS HET HALVE WERK

Bij Auto de Boer draait alles om service. Bij ons staat u, de klant, centraal. Het kopen van een auto, nieuw of gebruikt, is een grote beslissing. Daarom begeleiden we u van A tot Z. We zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt, afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. En we gaan verder.

We adviseren over verzekeringen zodat u altijd veilig op weg gaat. We bieden informatie over garanties en laten u kennismaken met de voordelen van onze financierings- en lease-opties. Kortom, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u onbezorgd van uw auto kunt genieten. Bij Auto de Boer betekent service kwaliteit, persoonlijke aandacht en volledige begeleiding. Want uw tevredenheid, daar draait het bij ons om.

GARANTIE

Garantie: een woord dat eenvoudig klinkt, maar wiens voorwaarden dat allerminst zijn. Bij Auto de Boer wordt dat anders aangepakt. Het draait om zekerheid en tevredenheid, de twee hoogste prioriteiten. Het verschil tussen garantie en verzekering? Daar is duidelijkheid over. Geen onverwachte verrassingen, geen verborgen clausules. Het wordt helder uitgelegd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het resultaat? Een eerlijke en transparante deal, een auto waarvan u vol vertrouwen kunt genieten.

Met de garantie van Auto de Boer rijdt u altijd gerust de weg op. Want tevredenheid, zekerheid en transparantie, dat is waar het om draait. En dat is de garantie die Auto de Boer biedt.

Meer lezen over de BOVAG-garantie op onze auto’s?

VERZEKERING

Als u uw nieuwe of gebruikte auto gaat ophalen is een goede verzekering onmisbaar. Naast een wettelijk verplichte WA-verzekering is een aanvullende casco verzekering een aanrader. Goed vergelijken van premie en voorwaarden van een nieuwe autoverzekering blijft er echter wel eens bij. Op welke voorwaarden moet ik letten? Hoe zit het met eigen risico? Vanaf wanneer krijg ik de dagwaarde uitgekeerd? Auto de Boer geeft op al uw vragen antwoord.

Ontdek alles over autoverzekeringen.

Auto laten financieren.

FINANCIERING

Soms lukt het niet meteen om genoeg geld bij elkaar te krijgen om een andere auto te kopen. U loopt bijvoorbeeld bij uw huidige auto tegen onverwachte hoge kosten aan en bent genoodzaakt om snel een andere te kopen. Of u houdt liever wat geld achter de hand voor andere onvoorziene zaken. Op zo’n moment kan een financiering uitkomst bieden. Bij Auto de Boer kunt u elke gewenste financiering afsluiten.

Ontdek alles over financieren van een auto.

AUTOLEASE

AutodeBoer en FrieslandLease slaan de handen ineen, zodat u zorgeloos en voordelig een auto kunt leasen. Dit partnerschap staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Lease biedt financiële zekerheid: geen onverwachte onderhoudskosten en de vrijheid om in een nieuwe auto te rijden zonder de volledige prijs in één keer te betalen. Benieuwd naar alle voordelen van onze autolease?

Ontdek hier alles over private lease.